Перевезення з температурним режимом

рефрижераторні перевезення Київ, Харків, Дніпро
вантажоперевезення рефрижератором
Холодна логістика

Холодна логістика

доставка по території України, імпорт/експорт з Європи FTL партій продуктів харчування та сумісних груп товарів, що потребують температурного режиму перевезення.

на рейсах використовуються 20т рефрижератори (до -22℃), у наявності санітарні книжки та санітарні паспорти.

Компанія «ДИАД-ЛОГІСТИК» надає своїм клієнтам послуги холодної логістики - доставки FTL партій продуктів харчування та сумісних груп товарів, що потребують температурного режиму перевезення, по території України, а також імпортні/експортні поставки такої продукції до або з Європи.

На рейсах використовуються 20т рефрижератори (до -22℃), у наявності санітарні книжки та санітарні паспорти. Холодна логістика передбачає максимально короткий час транспорту з вантажем в дорозі для найшвидшої доставки швидкопсувних товарів кінцевому споживачу.

Рефрижератори мають таку класифікацію:

клас А - підтримують температуру від +12°С до 0°С, використовуються переважно для транспортування фруктів, овочів, свіжої риби.

клас B - здатні підтримувати температуру від +12°С до -10°С. Їх використовують частіше за все для перевезення свіжого м’яса.

клас С - підтримують температурний режим від +12°С до -22°С. У такому режимі транспортують морозиво, заморожені фрукти та овочі, м’ясо глибокої заморозки.

На невеликих дистанціях та у міжсезоння використовується ізотермічні фургони (термобудки), вантаж у дорозі не встигає втратити встановлену температуру, такий варіант є менш витратним для замовника, ніж перевезення рефрижератором через економію на роботі холодильного устаткування.

Весь наш транспорт обладнаний обігрівальними та холодильними установками, має якісну термоізоляцію, вентиляцію, відповідає міжнародним нормам, встановленим для перевезення вантажів з дотриманням температурного режиму.

Доставка продукції, що потребує температурного режиму, відбувається за суворого виконання санітарних стандартів, правил перевезення харчових продуктів та міжнародних вимог до рефрижераторного транспортування товарів.

Перевезення з температурним режимом передбачає дотримання таких умов:

  1. Наявність у транспортному засобі сучасних систем вентиляції, які забезпечують постійне надходження та вихід повітря у фургоні.
  2. Контроль усіх санітарних умов під час транспортування. Ізотермічні фургони мають всередині спеціальне покриття з матеріалу, який призначений для продуктів харчування.
  3. Мінімізація коливань температури всередині фургони (через відкриття дверей або нерегулярне вмикання холодильного устаткування)

До перевезення приймаються такі товарні групи:

  • кондитерські вироби (у тому числі шоколад та морозиво)
  • консерви
  • яйця, м'ясо та ковбасні вироби
  • мед
  • риба і морепродукти
  • овочі і фрукти
  • кисломолочні та молочні продукти
  • алкоголь (вина, що потребують спеціального температурного режиму зберігання та перевезення)
  • квіти, саджанці